Over Euronet

Euronet levert alles voor een hygiënische werk- en woonomgeving. Wij hebben alles in huis om uw ruimtes perfect schoon te krijgen:  antislipmiddel voor vloeren, schoonmaakmachines, schrobmachines, boenmachines, veegmachines, waterzuigers, onderhoudsproducten, doseersystemen, afvulstations, hygiënisch papier en stofzuigers.

Slimme totaaloplossingen voor onderhoud en hygiëne van zwembaden, sport- en recreatiecentra en industriële gebouwen is onze expertise. Reinigen met onze eigen RETOR schoonmaakmiddelen verlengt de levensduur van uw infrastructuur. Door gebruik te maken van de juiste reinigingsmachine wordt snel en hygiënisch schoonmaken gemakkelijker. Om ramen te poetsen hebben wij verschillende oplossingen. Ook als u nood heeft aan hygiënische borstel en dergelijke bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportaccommodatie, scholen, ziekenhuizen, serviceflats, rusthuizen, industrie… De machines, materialen en producten van Euronet hebben zich al overal bewezen. Ons persoonlijk advies zorgt ervoor dat u de juiste machines, materialen en producten inzet op de meest efficiënte manier.